Free shipping

Kuivausteline.com

Kuivausteline, vaatekuivain... Kauppa
Cart empty
Kattokuivausteline 5 tangoillaKattokuivausteline 5 tangoilla
Kuivausteline - kylpyhuone, pesula, kylvyn yläpuolella
Kattokuivausteline parveke
Kuivausteline pesula
Pyykinkuivausteline kattoon - näppärä
Pyykinkuivausteline kattoon - huomaamaton
Pyykinkuivausteline käytännön
Pyykinkuivausteline kylvyn yläpuolella
Pyykinkuivausteline kattoon - tilansäästäjä

Pyykinkuivausteline kattoon 5/100cm

PrintEmail
Kuivausteline 5 tangoilla 100cm
Array
Sales price 84,60 €
Description

Pyykinkuivausteline kattoon 5 tangoilla 100cm

Tilansäästäjä kuivaustelineTankomäärä: 5.

Pituus: 100 cm.

Leveys: 47cm.

Tangon halkaisija: 1,2 cm.

Tangon kapasiteetti: 2kg50.

Väri: valkoinen.

Kuivauspinta-ala: 5m.

Merkki: Airavie.

Lähetys 72 tunnissa.

Toimitusaika 6-10 arkipäivää.

Takuu: 2 vuotta.

Aine:

Tangot - polyeteenipäällysteinen teräsputki, muut elementit: kiinnitysrimat, helmit, polypropeenirullat. Valkoinen nylonnaru.

Kiinnitys:

Kuivausteline kiinnitetään sisäkatolle kahdella kiinnityslevyllä. Kummassakin levyssä on kolme kiinnitysaukkoa. Narulukko kiinnitetään kahdella ruuvilla.

Sarjaan kuuluu:

- 5 PCV-kuumapäällystettyä teräsputkia (tankoa),

- 2 kiinnityslevyä (47cm),

- 1 narulukko (13cm),

- Valkoinen naru 42m,

- Helmit, 10 kpl,

- Helmien asennusta helpottava lanka,

- Tapit ja asennusruuvit,

- Asennusohje.

Kuivausteline soveltuu kiinnitettäväksi kaikkiin tiloihin ja kaikille korkeustasoille (kuivaustelineen korkeutta säädetään narun pituudella). Jos tilan korkeus ylittää 3 metriä, ilmoita siitä tilauksen yhteydessä. Saat lisänarun ilmaiseksi.

Kuivausteline soveltuu asennettavaksi betoni - ja puupinnan sekä kipsilevyn, tiilen ja muiden pintojen päälle... Sarjaan kuuluvat tyypilliset ruuviankkurit, jotka on tarkoitettu betoni- tai tiilikattoasennukseen.

Jos kuivaustelinettä on tarkoitus kiinnittää puupintaan, on käytettävä erikoisruuvia. Kipsilevyyn on käytettävä asianmukaisia ruuviankkureita, kuten esim. Molly-tyyppisiä.

Narulukko on asennettavissa mihin tahansa paikkaan, mille tahansa korkeudelle tai seinälle. Narulukko on tarkoitettu ainoastaan pyykin pitämiseen kuivausasennossa. Narulukko soveltuu asennettavaksi kuivaustelineen oikealle tai vasemmalle puolelle, etu- tai takaseinälle.Se ei vaikuta kuivaustelineen toimintaan. Sinun helppo pääsy naruihin ja telineeseen on tärkein.

Airavie - kattokuivausteline soveltuu asennettavaksi vinokattoonkin. Tällöin sen korkeutta on säädettävä eripituisilla naruilla.

Kuivaustelinettä voidaan käyttää sekä sisätiloissa että ulkona: kylpyhuoneessa, pyykkihuoneessa, käytävällä, keittiössä, parvekkeella, terassilla...

Toiminta:

Airavie - kuivausteline auttaa kuivaamaan vaatteita mukavalla tavalla säästäen terveyttä, aikaa ja tilaa. Jokainen tanko on laskettavissa tarvittavalle korkeudelle, josta kuivattavat vaatteet voidaan ripustaa, nostaa ja lukita helmillä. Kuivausteline on kiinnitettävissä sisäkattoon tai seiniin. Valkoisen värin ansiosta kuivausteline sopii kaikkiin sisustustyyleihin.

Tämä malli on saatavilla erikokoisina (5, 6 tai 7 tankoa, 80-180 cm), jotta voisit sovittaa sen tilasi mittoihin.

Kattokiinnitteisen kuivaustelineen edut:

- Käyttöturvallisuus. Sinun ei tarvitse enää astua tuolin päälle tai kiipeillä tikkaille, sillä meidän kuivaustelineessä voit laskea tangon sopivalle korkeudelle, josta voit ripustaa pyykin ja nostaa sen takaisin sisäkaton alapuolelle. Tämä ratkaisu on suositeltu erityisesti vanhemmille käyttäjille.

- Käyttömukavuus. Sen ansiosta, että nostat pyykin sisäkaton alapuolelle, käytettävissäsi on enemmän huonetilaa! Se on erittäin mukava ratkaisu varsinkin, kun teline on kiinnitetty ammeen yläpuolelle tai parvekkeelle.

- Vahvojen tankojen (1,2 cm) ansiosta vaatteisiin ei muodostu tyypillisten narujen aiheuttamia taitoksia ja näin myös pehmeiden kankaiden silittäminen on helpompi.

- Kuivausteline vastustaa lämpötila- ja UV-säteilyvaihtelua (sävy pysyy muuttumattomana).

- Hyvin helppo asennus on mahdollinen asennusohjeen ja ruuviankkurisarjan ansiosta.

- Kuivausteline on tarpeen päivittäin. Päivittäin käytettävänä tuotteena sinun kannattaa panostaa sen laadukkaaseen tuotteeseen, joka kestää pitkäaikaista käyttöä.

Huomaamaton katto kuivausteline